In 2003 begonnen mijn echtgenoot en ik met een huiskamerrestaurant met de naam Aardse Genoegens: een plek waar je één keer per maand goed kon eten en drinken voor weinig geld.Er was plaats voor acht personen, die vier gangen voorgezet kregen met bijpassende wijnen.
Het idee achter dit ‘restaurantje’ was: eenvoudig, maar lekker eten (gemaakt met goede ingrediënten, liefst uit de regio) met tafelgenoten die je waarschijnlijk niet allemaal kent. Zo konden gasten een uitgebreide maaltijd combineren met verrassende gesprekken.
Hartepijn
Tot in 2007 hebben we dit met veel plezier gedaan. Het werd echter steeds moeilijker om dit maandelijkse eetfestijn te combineren met ons dagelijks leven. Met pijn in ons hart zijn we er dus mee gestopt. Nu koken we alleen nog af en toe op aanvraag voor kleine groepen.
Menu’s bekijken
Voor wie het leuk vindt wat in de menu’s rond te scharrelen, heb ik ze bij elkaar gezet in een (niet compleet) ‘archief’.